keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Loma



Kiirettä on pitänyt ja kiirettä pitää tämä syysloma.
Sunnuntaina lähdin pienelle lomalle Tallinnaan ystäväni kanssa ja reissu oli aivan huippu! Niin ihania putiikkeja ja kahviloita ja kaikkea koko kaupunki täynnä. Yhden yön yövyimme hotellissa vanhassa kaupungissa, joten sitä tuli sitten kierrettyäkin aika tavalla. Kävelimme parin päivän aikana varmaan 100 km yhteensä, tai ainakin jaloista siltä tuntui. Kokoajan olimme kyllä liikkeellä ja saimmekin niinkin lyhyessä ajassa Tallinnasta todella paljon irti. Eli siis loistava loma!!
Eilen sitten Turussa vierähti koko päivä ystäviä moikatessa ja ehkä sieltä hieman mustetta ihoonkin saatiin. :) Eli loistava päivä eilinenkin.
Nyt loppuviikko meneekin pakatessa, kantaessa, ajaessa yms, sillä muutto olisi lauantaina edessä ja tehtävää on vielä paljon. Siinähän se loma sitten meneekin sujuvasti.


Tänään myös kun vihdoin kotiin pääsin, löysin postilaatikosta kirjekuoren, ja aivan ihana sisältö kirjekuoressa olikin! Ihanan pirteä sammakkokortti ja SANNI-sukat. Tämä ohje täytyy kokeilla välittömästi, sillä haluan mahdollisimman nopeasti laittaa jalkaani nimikkosukkani. :)
Kiitoksia päivän piristyksestä ihana SNY!

5 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että osui ja uppos. =) Oli vaan ihan pakko ne laittaa ohje heti tulemaan. =)

    Snysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella osui. Heti kun loputkin muuttohulinat on valmiita, niin ohje pääsee kyllä puikoille. :D

      Poista
  2. Aivan mahtavan ohjeen olet saanut :)

    VastaaPoista
  3. Harmikseni tämän kuun pakettisi jämähti matkalle. Eilen postitin sen ja tänään oli tarkoitus laittaa e-kortilla koodi kun on noudettavissa.... mutta jäipä sitten lajittelukeskukseen näköjänsä, höh! Mutta oikeen ihanaa viikonloppua sinulle!

    Terveisin Snysi

    VastaaPoista